Üzemeltető: Blogger.
2011. január 27., csütörtök

postheadericon Kindle DX vezeték nélküli e-book olvasó, ingyenes 3G, 3G Works világszerte, grafit, 9,7 " kijelző, Új E Ink Pearl technológia



A legújabb Kindle DX
Minden új, High Contrast E Ink Pearl Screen: A grafit Kindle DX megjelenítéséhez a legújabb generációs E Ink Pearl technológia, 50%-os jobb kontraszt a legvilágosabb szövegnek és a legélesebb képeknek.

Gyönyörű Nagy kijelző: A 9,7 "képátlójú E Ink kijelző ideális széles körű olvasára, beleértve a grafikában gazdag könyv, PDF, újságok, magazinok, és a blogok.

Olvassás napfényben, káprázás nélkül: Ellentétben a háttérvilágítású számítógép vagy LCD képernyők, Kindle DX megjelenítése mint a valódi papír, nincs vakító fény. Olvasson olyan könnyen ragyogó napsütésben, mint a nappaliban.

Vékony: alig több mint 1 / 3 hüvelyk (kb. 0,85cm), olyan vékony mint a legtöbb magazinok

Ingyenes 3G: Nincs havi fizetés, nincs éves szerződés. Könyv letöltés bárhol, bármikor.

Hosszú akkumulátor-élettartam: Olvashat akár 1 hétig egy feltöltéssel bekapcsolt vezeték nélküli kapcsolattal.  Kikapcsolt vezeték nélküli hálozattal két-három hétig.

Tárolás saját könyvtárban: Akár 3500 könyvek, folyóiratok, és dokumentumok

Olvassa mindenhol: Kindle könyveket lehet olvasni az összes eszközön. A Whispersync technológia menti és szinkronizálja a Kindle könyvtárat, PC, iPhone, Mac, IPAD, Android és a BlackBerry készülékre.

Ossza meg bárkivel: Ossza meg a szenvedélyes olvasást barátaival és családtagjaival Twitter-en és a Facebook-on közvetlenül.

Globális lefedettség: Élvezze a vezeték nélküli lefedettséget itthon vagy külföldön több mint 100 országban. 
A részleteket lásd . Ellenőrizze a vezeték nélküli lefedettség térképet .

Beépített PDF olvasó: Olvasni az összes személyes és szakmai dokumentumokat útközben. Zoom-mal könnyedén megtekintheti az apró betűs és részletes táblázatokat vagy grafikus felületeket.

Automatikusan forgó kijelző: A kijelző automatikusan forog álló és a fekvő helyzetben, ahogy bekapcsolja a készüléket. Így megjelenitti a teljes szélességű térképeket, grafikonokat, táblázatokat, és weblapokat.

Hangoskönyvek: A text-to-speech funkcióval, Kindle DX hangosan olvas újságot, magazinokat, blogot, és könyvet Önnek.

Nagy a választék: több mint 800.000 könyv és a legnagyobb választék.Szinte bármi amit olvasni szeretne, többek között New York Times® Best Sellers, valamint amerikai és nemzetközi újságok, magazinok és blogok. A nem-amerikai vásárláskor, a tartalom elérhetősége és ára változhat. 
Ellenőrizze az Ön országában. 

Out-of-Copyright, Pre-1923 Könyv: több mint 1,8 millió ingyenes, out-of-copyright, pre-1923 könyvek is rendelkezésre állnak, beleértve mint a The Adventures of Sherlock Holmes, Büszkeség és balítélet, valamint Kincses sziget . Tudjon meg többet

Alacsony Könyv árak: a New York Times Best Sellers és Újdonságok  9,99 $. 

Ingyenes Könyv minták: Töltsd le és olvasd el az első fejezetet ingyenesen, mielőtt úgy dönt hogy megvásárolja.



8 megjegyzés:

S. Hercegfi írta...

Ma délután megrendeltem a DX-et. :-)
Jövő hét csötörtökig igérték a szállitást.
Nagyon várom. :-)

S. Hercegfi írta...

Megrendelés elküldésétől számítva 10 percen belül le is csippentette az Amazon a pénzt a számlámról.
Attól a pillanattól kezdve részletesen nyomon lehet követni, merre is jár a Kindle.
Hétfő a megérkezési idelye. Nagyon türelmetlen vagyok már :-)

S. Hercegfi írta...

Kindle DX + Tok + Postaköltség és vám:

Item(s) Subtotal: $433.99
Shipping & Handling: $26.97
-----
Total Before Tax: $460.96
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit: $90.02
-----
Grand Total: $550.98

E. Hercegfine írta...

Pár perce megérkezett a Kindle DX + Tok.
Gyönyörűséges. Picit féltem, hogy nagy lesz, de erről szó sincs. Aki kényelmesen akar olvasni annak szerintem kell ekkora kijelző. A tokba tökéletesen passzol. :) A bekapcsolással picit várok, mert nagyon hideg had akklimatizálódjon. Lehet ez felesleges, de inkább nem kockáztatok.
Sok helyen olvastam, hogy nehéz, szerintem ez nem igaz. Egy normál könyvnek is van ekkora súlya. Lemértem tokkal együtt 914 gramm, tok nélkül 554 gramm. A könyv amit most olvasok az pedig 737 gramm.

E. Hercegfine írta...

Az aklimatizálás max. 1 óra volt. Tovább nem bírtunk várni. Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jóóóóó. :) Egyszerűen imádom. Nagyon jó rajta olvasni. Én aki nagyon könyv függő vagyok hamar rászoktam és a könyvet amit épen olvasok már a Kindle-en olvasom tovább.

Bedő Zoli írta...

Üdv, DX-tulajdonosok !
3 hónapja használok egy Kindle 3 olvasót, napi rendszerességgel, mániákus olvasóként. Sajna rengeteg anyagom van PDF formátumban ( főleg oktatóanyagok, manuálok, sok-sok grafikával, képpel), amelyre nem épp ideális a kis Kindle 3; ezért egyre inkább érdekel egy DX beszerzése. Kérdéseim a következők lennének:
01. ugyebár a Dx-nek van egy beépített PDF ol vasója.Nos ,tulajdonképpen mit is takar ez? Miben különbözik ez a pl. Kindle 3-on való megjelenítéstől?
02. A Pdf-nél a 3-on megjelenik egy jókora keret (margó); ez mennyiben zavaró a DX-en?
03. Ha volt valakinek problémája PDF megjelenítéssel, akkor mi volt az?
03. A Kindle 3-nál alkalmazott hack-ek a DX-nél is működnek? gondolok a magyar karakteres vagy képernyővédő hack-re;
Kb ennyi lenne. Nekem főleg tankönyvekhez,művészeti oktatóanyagokhoz kellene (anatómiák, fényképészeti és festészeti könyvek).Ha valakinek a feltett kérdésekhez van hozzáfűznivalója, előre is megköszönném. Jöhet privátba a köv. email-re is: urielz29@yahoo.com
Köszönöm, mindenkinek kellemes olvasást kivánok !
Z

S. Hercegfi írta...

Szia Z.

PDF megjelenítés mibe különbözik a kindle 3-on és DX-en azt én nem tudom. DX-el kezdtem és az biztos hogy szépen megjeleníti a PDF-eket.
Hogy érdemes-e váltani? Én nagyon meg vagyok elégedve a DX-el. Mindent amit eddig próbáltam az tökéletesen megjelenít. A margó kérdés az orvosolható egy beállítással. A Tippek, trükkök oldalon találsz linket a cikkhez.
A képernyő védős hack az működik DX-en is.
Magyar karakter azt nem próbáltam még.
Próbáltad esetleg konvertálni a PDF-et .prc-be?
Bár nem tudom kindle 3 hogy jeleníti meg a képes, grafikás anyagot úgy.

Bedő Zoli írta...

Köszönöm a választ !!
A kindle 3 kicsi...tökéletes mindenre, csak épp a sok képpel ellátott PDF-re nem.Mivel a betűméret nem változtatható (PDF) ezért szinte lehetetlen olvasni, plusz még rákerül egy széles fehér margó is. A konvertálás PDF esetében sajna nem minden esetben működik, inkább igen mint nem... A DX amolyan másodlagos eszköznek kell, csak PDF-olvasásra; a többinek jó a Kindle 3. Asszem , hamarosan megy a DX rendelés az amazon-hoz :-)))
Kösz, jó olvasást !
Z