Üzemeltető: Blogger.
2011. január 27., csütörtök

postheadericon Kindle DX vezeték nélküli e-book olvasó, ingyenes 3G, 3G Works világszerte, grafit, 9,7 " kijelző, Új E Ink Pearl technológia



A legújabb Kindle DX
Minden új, High Contrast E Ink Pearl Screen: A grafit Kindle DX megjelenítéséhez a legújabb generációs E Ink Pearl technológia, 50%-os jobb kontraszt a legvilágosabb szövegnek és a legélesebb képeknek.

Gyönyörű Nagy kijelző: A 9,7 "képátlójú E Ink kijelző ideális széles körű olvasára, beleértve a grafikában gazdag könyv, PDF, újságok, magazinok, és a blogok.

Olvassás napfényben, káprázás nélkül: Ellentétben a háttérvilágítású számítógép vagy LCD képernyők, Kindle DX megjelenítése mint a valódi papír, nincs vakító fény. Olvasson olyan könnyen ragyogó napsütésben, mint a nappaliban.

Vékony: alig több mint 1 / 3 hüvelyk (kb. 0,85cm), olyan vékony mint a legtöbb magazinok

Ingyenes 3G: Nincs havi fizetés, nincs éves szerződés. Könyv letöltés bárhol, bármikor.

Hosszú akkumulátor-élettartam: Olvashat akár 1 hétig egy feltöltéssel bekapcsolt vezeték nélküli kapcsolattal.  Kikapcsolt vezeték nélküli hálozattal két-három hétig.

Tárolás saját könyvtárban: Akár 3500 könyvek, folyóiratok, és dokumentumok

Olvassa mindenhol: Kindle könyveket lehet olvasni az összes eszközön. A Whispersync technológia menti és szinkronizálja a Kindle könyvtárat, PC, iPhone, Mac, IPAD, Android és a BlackBerry készülékre.

Ossza meg bárkivel: Ossza meg a szenvedélyes olvasást barátaival és családtagjaival Twitter-en és a Facebook-on közvetlenül.

Globális lefedettség: Élvezze a vezeték nélküli lefedettséget itthon vagy külföldön több mint 100 országban. 
A részleteket lásd . Ellenőrizze a vezeték nélküli lefedettség térképet .

Beépített PDF olvasó: Olvasni az összes személyes és szakmai dokumentumokat útközben. Zoom-mal könnyedén megtekintheti az apró betűs és részletes táblázatokat vagy grafikus felületeket.

Automatikusan forgó kijelző: A kijelző automatikusan forog álló és a fekvő helyzetben, ahogy bekapcsolja a készüléket. Így megjelenitti a teljes szélességű térképeket, grafikonokat, táblázatokat, és weblapokat.

Hangoskönyvek: A text-to-speech funkcióval, Kindle DX hangosan olvas újságot, magazinokat, blogot, és könyvet Önnek.

Nagy a választék: több mint 800.000 könyv és a legnagyobb választék.Szinte bármi amit olvasni szeretne, többek között New York Times® Best Sellers, valamint amerikai és nemzetközi újságok, magazinok és blogok. A nem-amerikai vásárláskor, a tartalom elérhetősége és ára változhat. 
Ellenőrizze az Ön országában. 

Out-of-Copyright, Pre-1923 Könyv: több mint 1,8 millió ingyenes, out-of-copyright, pre-1923 könyvek is rendelkezésre állnak, beleértve mint a The Adventures of Sherlock Holmes, Büszkeség és balítélet, valamint Kincses sziget . Tudjon meg többet

Alacsony Könyv árak: a New York Times Best Sellers és Újdonságok  9,99 $. 

Ingyenes Könyv minták: Töltsd le és olvasd el az első fejezetet ingyenesen, mielőtt úgy dönt hogy megvásárolja.